Ontevreden over de resultaten van je zakelijke nieuwsbrief?

Je bent niet de enige! Verkopen via je nieuwsbrief doe je niet zomaar. Daar komt marketing aan te pas.

Wij leren het jou in het online programma: de ultieme nieuwsbrief

Wij leren jou je eigen nieuwsbrief marketing technisch in te richten

We gaan je in dit online programma leren je hoe je omzet en klanten gaat krijgen met emailmarketingJe gaat ontzettend veel leren op het gebied van marketing, schrijven en vormgeving:

 • hoe je constant nieuwe onderwerpen voor jezelf maakt waar je over kunt schrijven;
 • hoe je je eigen opgezette marketingstrategie verwerkt in je nieuwsbrief;
 • hoe je ervoor zorgt dat mensen doen wat jij wil;
 • hoe je call to action buttons vormgeeft;
 • hoe je de lezer naar social media en je website krijgt.

 

"

“Wat een gaaf online programma! Bruikbare inhoud, eenvoudig uitgelegd en met twee frisse ondernemers aan het roer die echt wel weten waar ze het over hebben!”

– Well Produced Media

 Met het creëren van jouw ultieme nieuwsbrief creër jij meer waarde en meer omzet voor jouw bedrijf.

Wat gaat het je opleveren?
✔ Je gaat leren hoe je je eigen opgezette marketingstrategie verwerkt in je nieuwsbrief;
✔ Je leert hoe je ervoor zorgt dat mensen doen wat jij wil;
✔ Je leert het belang van activatie en hoe je call to action buttons vormgeeft;
✔ Je leert hoe je de lezer naar social media en je website krijgt.

De ultieme nieuwsbrief bestaat uit vier levels. Elk level heeft verschillende hoofdstukken. Je leert stap voor stap wat de juiste weg naar een marketing strategisch sterke nieuwsbrief is!

 

 LEVEL 1 

In level 1 gaan we aan de slag met alle verschillende nieuwsbriefprogramma’s. Je leert welke er op de markt zijn en waarom wij het lekkerst werken met Mailchimp. Ook leggen we je uit hoe je ervoor zorgt dat je nieuwsbrief nooit in de SPAM terecht komt. 
 

 LEVEL 2 

In level 2 ondervind je het effect van een goede inhoud van je nieuwsbrief. We gaan schrijfdoelen formuleren, leggen je het belang uit van de frequentie en tijdstip én we geven je een ultieme tool waarmee jij constant aan goede content komt!

 

 LEVEL 3 

In level 3 gaan we aan de slag met de inhoud, de content. We leggen je uit hoe je een goede tekst schrijft voor je nieuwsbrief, wat goede tekstlengtes zijn voor verschillende doeleinden, we geven je een kijkje in de veelgemaakte tekstfouten die wij bijna dagelijks tegenkomen en we gaan aan de slag met het beeld: want hoe zoek je nou een goede afbeelding bij je nieuwsbrief? En hoe maak je de verbinding tussen tekst en beeld in tekstdesign?

 

 LEVEL 4 

In level 4 leren we je hoe je je eigen opgezette marketingstrategie kunt verwerken in je nieuwsbrief.  Want hoe zorg je er nou voor dat mensen doen wat jij wil? Daar zijn handige methodes voor en wij delen ze met je! We maken in level 4 de slag naar social media en je website zodat de nieuwsbrief gaat zorgen voor impact en omzet!

 

 BONUSLEVEL 

In het bonuslevel leren we je hoe je de resultaten van je verzonden nieuwsbrief kunt lezen. Hierdoor kun je precies zien wat je lezers hebben gedaan, zodat je de volgende nieuwsbrief nog beter kunt afstemmen! 

 

 EXTRA BONUS! EEN SKYPE-SESSIE MET VEEL EN VER 

We vinden het belangrijk dat je jouw voortgang, strubbelingen en overwinningen met ons deelt! We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en samen komen we VERDER! Om de beleving helemaal compleet te maken, kun jij daarom als Nieuwsbrief Warrior als extra een skype-sessie met ons inplannen. Kosteloos en op een moment dat het jou uitkomt. Dat kan bij de start zijn, aan het einde om samen met ons te evalueren of wanneer je ergens tegenaan loopt.

Hoe zou jij het vinden als:

 • Je gaat leren hoe je een goede kop schrijft?
 • Je een mooi vormgegeven template kunt maken?
 • Je weet wat de impact van kleurgebruik is?
 • Je erachter komt wat een prikkelende tekstlengte is?
 • Je constant nieuwe onderwerpen voor jezelf kunt maken waar je over kunt schrijven?
 • Je leert hoe jouw doelgroep zich beweegt?

 Wait, there’s more! Doe je tijdens de lessen tegoed aan allerlei extra bonusdocumenten waar je LIFE TIME toegang tot hebt! 

 

Over Veel en Ver

Ons bedrijf Veel en Ver gaat als een tierelier. Going strong sinds 2013. We helpen bedrijven zichtbaar te worden op een manier die past bij het bedrijf. Kijken naar de identiteit is ons uitgangspunt: want wanneer je vanuit overtuigingen gaat communiceren, komt je verhaal pas écht goed over.

Onze succesformule? Friese nuchterheid én een groot invoelend vermogen. Het is een combi die ons altijd ver brengt. We helpen bedrijven door heel Nederland, offline en online. Terugkerend in ons vak is dat we constant ondernemers tegenkomen die zelf hun marketing doen. We zijn daar grote voorstanders van, maar komen vaak genoeg missers tegen. Een nieuwsbrief versturen in Word bijvoorbeeld (ja, echt!).

Marketing is niet voor niets een vak 😉 Als marketeers is onze rol dan ook niet alleen uitvoerend, maar ook adviserend en coachend. We vinden het belangrijk dat jij leert hoe je het zelf goed kunt doen, zodat je ook daadwerkelijk effect ondervindt van je eigen opgezette marketingstrategie.

"

“VEEL EN VER, mijn dank is groot! Ik kan me nu zelfstandig redden in het neerzetten van een kwalitatieve nieuwsbrief. De resultaten zijn aanzienlijk verhoogd.”

– Chrissy Eysbroek, Zuster Joy

AANBOD

✔ Lifetime toegang tot het online lesprogramma
✔ Level 1 t/m 4 + bonuslevel
✔ INCLUSIEF een online sessie met Veel en Ver!

Van €249,- voor €79,-!

ps je hebt gelijk toegang

Office

Cronjéstraat 1
8917BS Leeuwarden

Contact