Past de huidige communicatiestrategie nog bij de behoeften van jouw doelgroep?

Zonder rode draad is de communicatiestrategie voor jouw bedrijf als een feest zonder muziek – het mist sfeer, focus en een samenhangend verhaal. Daar komt Veel en Ver in beeld. Met onze expertise op het gebied van social media, e-mailmarketing, contentcreatie en webdesign, zorgen we dat de rode draad van jouw bedrijf overal te zien is. Op deze manier vertelt jouw onderneming een consistent, krachtig en overtuigend merkverhaal.

Een toegewijd in-house communicatieteam

Werken doen we zo min mogelijk achter ons eigen bureau. Veel interessanter is het werken bij jou op locatie. Zo worden we niet alleen toegankelijk voor jou, maar ook voor je medewerkers. Overleggen gaat snel, lijnen zijn kort en we gaan op in het team.

Als ervaren in-house communicatiespecialisten, vormen we een betrokken en zelfstandig draaiend team, dat direct ingewerkt aan de slag kan.

Ben je klaar om de groei van jouw onderneming te versnellen?

Het DNA van Rondomzorg

Deze klantervaring biedt een unieke blik op onze effectieve en gepersonaliseerde aanpak en hoe we Rondomzorg hebben geholpen met het versterken van hun merkidentiteit. De samenwerking tussen Veel en Ver en Rondomzorg illustreert perfect hoe we onze diensten aanpassen aan de specifieke behoeften van elk zorgbedrijf.

"

“Als Rondomzorg zijn we al 5 jaar enorm trots op de dames van Veel en Ver en hoe ze ons bijstaan. Veel en Ver is niet alleen onze duurzame samenwerkingspartner, maar ook degenen die onze visie en missie tot in de perfectie weet te vertalen in communicatie. We waarderen hun inzet om ons DNA uit te werken en het proces van verduurzaming binnen ons bedrijf verder te bevorderen. Het lukt Veel en Ver om Rondomzorg haar ‘kleur’ uit te dragen. Door hun professionele en toegankelijke houding, maken ze ook de samenwerking met onze cliënten aangenaam. Thanks, jullie zijn echte toppers!”

– Daniëlle Rubingh, Rondomzorg

Wij zorgen voor een merkverhaal met impact

Bij Veel en Ver begrijpen we dat jouw bedrijf uniek is. Daarom creëren we marketingstrategieën die perfect aansluiten bij de doelgroep en die de unieke behoeften en uitdagingen binnen jouw sector weerspiegelen.

$
"

✔ Consistente communicatiestrategie: We zorgen ervoor dat jouw bedrijf consistent zichtbaar is op alle platforms, van social media en e-mailmarketing tot contentcreatie en webdesign.

✔ Interne communicatie: Ook interne communicatie kunnen we uitbouwen en verbeteren. Van de route die jouw klant bewandelt, een intranet voor medewerkers tot een aanbesteding richting de gemeente.

✔ Krachtig merkverhaal: We helpen je bij het creëren van een overtuigend merkverhaal dat jouw onderneming onderscheidt. We zorgen ervoor dat je verhaal impact maakt in de markt.

✔ De kracht van in-house: We proberen zo min mogelijk vanuit ons eigen kantoor te werken. We vinden het veel interessanter om op jouw locatie te werken. Op deze manier zijn we niet alleen makkelijk bereikbaar voor jou, maar ook voor je medewerkers. De communicatie verloopt sneller, de lijnen zijn korter en we integreren beter in het team.

Onze succesformule? Nuchtere noorderlingen mét een groot invoelend vermogen.

Sinds 2013 zijn we bij Veel en Ver toegewijd aan het ondersteunen van bedrijven door heel Nederland, zowel offline als online. Onze nadruk ligt op duidelijke communicatie, gegrond in de kernwaarden van deze bedrijven. Wij zetten onze expertise in om bedrijven te helpen een sterke sociale identiteit op te bouwen.

In samenwerking met onze klanten ontdekken we hun unieke verhaal en vertalen we dit naar een heldere en intrigerende boodschap. Bij Veel en Ver zijn we ervan overtuigd dat een sterke sociale identiteit het verschil kan maken voor bedrijven.

ONS AANBOD

Krachtig merkverhaal: Wij creëren een uniek en overtuigend merkverhaal dat jouw bedrijf onderscheidt in de markt.

Consistente communicatiestrategie: Wij zorgen voor een naadloze aanwezigheid binnen alle communicatiemiddelen, van social media tot webdesign en drukwerk.

Wij werken in-house, wat snelle en efficiënte communicatie met jouw team mogelijk maakt.

Office

Cronjéstraat 1
8917BS Leeuwarden

Contact